Begravningsbyråer i Sundsvall

Sundsvall har flera olika begravningsbyråer som man kan vända sig till om någon i ens närhet går bort. Några av dem är bland annat Lavendla, Fonus och Thomas Anderssons begravningsbyrå.

Lavendla

Lavendla har sin verksamhet placerad mitt i Sundsvalls centrum. Företaget har i flera års tid hjälpt olika familjer i en tid av sorg att anordna en vacker begravningsceremoni som är helt grundad på både den avlidne och anhörigas önskemål.

Hos Lavendla kan man få hjälp med allt från planering av begravningsceremoni, gravsättning, rådgivning vid juridiska frågor, hjälp med dödsannonsering och hur man ska gå tillväga om man vill anordna en minnesstund efter ceremonin. Hos Lavendla har man alltid tillgång till gratis rådgivning över telefon.

Fonus

Fonus begravningsbyrå riktar sig till dig som vill göra en så personlig begravningsceremoni som möjligt. De hjälper till med alla olika begravningsvarianter oavsett om det rör sig om traditionella kyrkliga, borgerliga eller efter andra trosuppfattningar.

Företaget hjälper till med alla stora frågor som kan tänkas dyka upp efter ett dödsfall, vilket kan vara hur man hanterar livet efter en närståendes bortgång, hur man går tillväga vid planering av begravningen och minnesstunden därefter, juridiska frågor så som testamente, vita arket och arvskifte och mycket mer. Alla frågor är välkomna till Fonus och deras gratis rådgivning över telefon dygnet runt.

Thomas Anderssons begravningsbyrå

Thomas Anderssons är en auktoriserad begravningsbyrå som funnits i Sundsvall sedan år 1888. Med sin långa expertis inom yrket tilldelar de goda råd och vägledning i sökandet efter den perfekta begravningsceremoni efter en närståendes bortgång.

Hos begravningsbyrån kan man få hjälp med hur man går tillväga vid planering av en begravning, vilka juridiska aspekter som är viktigt att tänka på, hur programuppbyggnaden ska se ut och vilken typ av begravning som ska ske i respektive kyrka som annan byggnad. Företaget tilldelar vanligtvis rådgivning via personliga möten på kontoret men har en jourtelefon som man kan nå dygnet runt.