Begravningsbyråer i Hudiksvall & Söderhamn

Det finns flertalet olika begravningsbyråer som man kan vända sig till om man är bosatt i Hudiksvall eller Söderhamn. Vilken begravningsbyrå som passar en bäst kan variera från person till person.

Begravningsbyråer i Hudiksvall

Det finns många olika begravningsbyråer i Hudiksvall som man kan vända sig till om man mist någon till döden. Två av dem är Funera begravningsbyrå och Tollstedts begravningsbyrå.

  • Funera begravningsbyrå har funnits sedan år 2013 och har visionen om att varje begravning ska kunna vara vacker och personlig utan att behöva kosta för mycket. Hos Funera har man flera olika paketpriser att utgå ifrån och man blir alltid tilldelad gratis rådgivning över telefon.
  • Tollstedts begravningsbyrå är en auktoriserad byrå som hjälper till med all form av viktig planering och frågor som kan uppstå efter någon närstående har gått bort. Det kan röra sig om begravningen, minnesstunden efter och/eller juridiska frågor. Begravningsbyrån har flera års expertis inom yrket och har en jourhavande telefonlinje som man kan nå dygnet runt.

Begravningsbyråer i Söderhamn

Även Söderhamn har flera olika alternativ när det kommer till valet av begravningsbyrå. Två av dem är Edbergs begravningsbyrå och Wilja begravningsbyrå.

  • Edbergs begravningsbyrå har varit verksamma sedan 90- talet och hjälpt många familjer vid vägledning av frågor som rör begravning. Verksamhetens vision är att anordna en personlig begravning helt efter anhöriga och den avlidne personens önskemål, då varje begravningstillfälle förtjänar en vacker ceremoni.

Edbergs begravningsbyrå har en jourtelefon som man kan nå när som helst på dygnet oavsett om det rör sig om frågor kring begravningen, juridiska frågor eller dödsfallet.

  • Wilja begravningsbyrå är en begravningsbyrå som anpassat sig för enkelhetens skull, så att du som anhörig lätt ska kunna planera in begravningen på egen hand. Wilja begravningsbyrå finns alltid tillgänglig för rådgivning och personliga möten med den som önskar och strävar efter en begravning anpassad efter dina förväntningar.